Fråga:
Beskriv gärna vad som skiljer er från andra byråer och vad era kunder uppskattar er för? 

Svar:
Förutom kunskap inom analys och strategi får vi i våra utvärderingar höga betyg på proaktivitet, kunskap och förståelse för våra kunders affär och vårt resultatfokus.

Varje samarbete är unikt beroende uppdragsgivarens behov, erbjudande och marknadssituation. Formen för samarbetet är dock alltid nära, integrerat och långsiktigt. Kontunitet och uppföljning är en viktig komponent i arbetet oavsett om det handlar om att stärka varumärket, skapa direkt försäljning eller öka lojaliteten till de befintliga kunderna.

Vår arbetsmodell bygger på ett nära samarbete med övriga kommunikationskonsulter och samarbetsparters såsom PR och Mediebyrå för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat resultat.

Vidare så kompletterar vi team, såsom befintlig reklambyrå eller hjälper våra uppdragsgivare att skapa nya. När vi anlitas av en reklambyrå leder vi arbetet och arbetsgruppen såsom en befintlig strategisk projektledare. Några av våra uppdragsgivare använder oss som en strategisk partner vid behov, på lång sikt. 

Pierre Kalmenstam